Orchestry

Als eerste Nederlandse partner trekt CirroStrato op met Orchestry om klanten nog beter bij te staan in de uitdagingen die zij hebben en te helpen naar een verbeterde Microsoft 365 omgeving. Orchestry is een platform dat op een unieke wijze voorziet in een optimalisatie van productiviteit voor zowel beheerders als gebruikers.

De adoptie van Microsoft 365, Teams en SharePoint Online wordt verbeterd en beheerders krijgen meer grip op wat er binnen de organisatie gebeurd. Onder meer het vaststellen van beleid, toekennen en intrekken van rechten en het gebruik van standaard templates, kunnen daarmee op een laagdrempelige wijze worden uitgevoerd. 

 

Beleid

Met Orchestry kun je als beheerder op een gecentraliseerde wijze beleid maken op bijvoorbeeld Microsoft 365-groepen. Toekenning van rechten, afgeven van goedkeuring op aangemaakte Teams en werken met standaard templates, zijn voordelen die je met een klik op de knop tot je kan nemen. Gebruikers worden begeleid in het maken van keuzes in de creatie van SharePoint sites, Teams groepen.

 

 

 

 

Sta aan het roer

Geef richting aan het gebruik van de applicaties die Microsoft 365 biedt. Optimaliseer de productiviteit door gebruik te maken van de uitgebreide inzichten die Orchestry geeft. Je ziet gemakkelijk en snel waar de pijnpunten liggen in de organisatie en kunt daarop meteen actie ondernemen. 

 

 

 

 

Compliance

Vertrouwelijke informatie wil je op een veilige wijze binnen de organsatie laten bewegen. Met Orchestry’s interface stel je gemakkelijk Sensitivity Labels in zonder complexe configuratie. Daarnaast maak je beleid voor zaken zoals privacy, toegang voor gasten en zelfs onbeheerde apparaten. 

Orchestry neemt een groot deel aan werk uit handen zodat jij meer tijd hebt voor de kernactiviteiten.

 

 

 

Wil je lezen wat onze collega Maarten te vertellen heeft over Orchestry? Kijk dan eens naar dit artikel, waarin hij de meest gestelde vragen beantwoord. 

 

Andere voordelen:

  • Wildgroei binnen je Microsoft 365 omgeving voorkomen
  • Uitgebreide rapporten aanmaken en direct binnen dezelfde omgeving daarop actie ondernemen
  • Orchestry levert complete templates (MS Teams kanalen en tabs, MS Planner), productiviteit bij medewerkers wordt vergroot
  • Lagere kosten (geen extra licentie nodig)
  • Standaard configureerbare templates en naamgeving
  • Toestemmingsprocessen configureerbaar 
  • Controle over vertrouwelijke data met Sensitivity labels
  • Beheren van toegang (rechten)

Wil je weten wat Orchestry voor jou kan betekenen, dan komen wij graag in contact met je!