Met Microsoft Teams……

….altijd en overal samenwerken

Voor een van onze klanten die zich in de financiële sector bevindt heeft CirroStrato Microsoft Teams ingezet als platform om (projectmatig) samen te werken. De lokale fileservers zijn uitgefaseerd en al hun bedrijfsdata is veilig naar de Cloud gemigreerd. Deze data is vanaf iedere locatie op klant specifieke systemen beveiligd te benaderen en te bewerken. Hierdoor hoeft men geen VPN oplossing meer te gebruiken om vanaf een externe locatie de data te kunnen benaderen.

Door deze migratie is ook direct invulling gegeven aan de klantwens om gezamenlijk en tegelijkertijd Office documenten te kunnen bewerken. Microsoft Teams is bij uitstek de applicatie die hiervoor kan worden gebruikt.

Meer weten over wat Microsoft Teams voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met een van onze strategen.